dreaming is beliving

massa fin musik. har nördat massa one driection och kommit på att jag är en riktig allätare när det gäller musik. åh ljuva musik, mitt liv. Det underbara jullovet är här och jag bara tar det lungt och myser.  Snart är det jul. har julkänsla men kan inte förstå att de är SÅ snart.Va på mysbio ikväll, the hobbit. Väldigt bra.så mysig och passade bra denna kväll. Nu ljudar winnerbäck ur datorn och man blir lite melankolisk men det gör ingenting, det gör verkligen ingenting. Åh vad jag älskar hans låtar.Köpte julklappar till min bästa vän idag, längtar som en tok efter henne och att få ge dem till henne, de bästa som finns. Hoppas hon gillar det.Åh min högsta önskan e att hon skulle vara här just nu. Så patetiskt att jag bloggar när jag vet att ingen läser, men jag brr mig inte. de är så underbart att skriva av sig, få u allt. Både fint och fult.

du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Förlåt för att jag älskar dig.Förlåt för att jag alltid vill ditt bästa. Förlåt för att jag finns där för dig hela tiden. Förlåt för att jag tänker på dig och att jag skulle göra nästan alltid för att du ska må bra, att jag sätter dig först igenom allt. Förlåt för att du är den människa jag är helt mig själv med, förlåt för att jag känner mig som tryggast med dig, att allt känns bra och att du får mig att må bra. Förlåt för att du får mig att orka.Förlåt för alla sms, förlåt för alla telefon samtal och alla medelanden. Förlåt för att du är den människan som känner mig bäst, förlåt för att du är den människan som känner mig utan och innan, förlåt att jag berättar precias allt för dej.
 
Förlåt att jag alltid kommer älska dig mest, vi brukar kalla oss tvillingar

Jag skulle andas i det tomrum som blev över, om du lämnade mig nu

du blev min kärlek, du blev mitt allt. du blev hela min värld och jag önskar allt kunde förbli såhär. Mina sår bara slits upp och läker för att sedan rivas upp igen. Jag borde inte ha några tårar kvar vid det här laget men det kommer bara mer och mer. Jag har ont i hjärtat av all kärlek och det känns som hela jag kommer falla ihop snart.
Huvudet dunkar och själen värker, hela jag värker. hela mitt jag krampar, försöker hitta luft, försöker hitta någon stans att komma upp. snälla, rädda mg.

För jag har också mått så, och jag vet hur det känns

När du äntligen börjat kravla dig uppåt ytan igen och se ljuset kommer saker somtynger dig djupt och tynger dig längre och längre ner. Allt du tänker säger och gör hugger på insidan och gör ont. Alla minnen skär som knivar inom dig och saknaden gör så ont att du vill skrika spy och får panik attacker. Hela röran ger dig panik vågor och tusentals tårar rinner febrilt ner för dina äckliga kinder. Den hud som känns fel. Juste, hela du känns fel. Vartenda steg du tar käbbs fel och du vill bara slita ut din hjärna hur huvudet och sova några månader för att glömma allt som gör ont. Dina leenden är bara fejkade. det är svårt att komma ihåg hur det egentligen känns att vara glad på riktigt. Du håller hela skiten innen och efter ett tag kommer bristiings gränsen, du bryter ihop. tårar är vanligare än skratt och leenden.

RSS 2.0